top of page
  • murteraldia

COM AFECTA L'ESCALFAMENT GLOBAL ALS ANIMALS

L’escalfament global està afectant molt als animals i produint que s'extingeixen moltes espècies. La biodiversitat està en perill!


Els animals són sensibles als canvis de temperatura igual o més que els humans. Quan les condicions meteorològiques varien els animals tenen tres opcions:adaptar-se,anar-se’n o morir.Exemples d’açò són les cigonyes que estan deixant d’emigrar a l’Àfrica per

l’augment de les temperatures o els galls salvatges que estan en perill d'extinció.També alguns animals diürns han passat a ser nocturns perquè a la nit baixen les temperatures i es senten mes còmodes.


La biodiversitat mundial ha disminuït moltissim.Els amfibis són els més amenaçats amb un 40% en risc d'extinció,li segueixen els taurons i ratlles marines,crustacis,mamífers i aus.La tercera part dels animals estan en perill de desaparèixer i el 8% és culpa del canvi climàtic.Preocupa molt la disminució d’abelles ja que són fonamentals per a mantenir l’equilibri dels ecosistemes.


Els especialistes anomenen aquesta disminució d’espècies com la sexta extinció. Les cinc anteriors s'havien degut a causes naturals com meteorits i erupcions volcàniques però esta l’hem causada els humans.


Estem a temps d’evitar aquest desastre! Hem d’actuar ja,demà pot ser tard!





Sara Bataller Pallàs 6éA



19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Únete a nuestra lista de correos

¡Gracias por tu mensaje!

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round

© 2023 por Blog de Crianza de Hijos. Creado con Wix.com

Av. Los Rosales 122, 28021, Madrid.

info@misitio.com

Tel: 914-123-456

Fax: 914-123-456

bottom of page